ГРАДИНАР - всичко за градината
25 ноември 2017 г.
ПОЛЕЗНО ЗА ГРАДИНАРЯ
Зеленчукопроизводство | Овощарство | Цветя | Лозарство
Техника
/08.11.2011 г./ Преглеждания 2068 | Коментари 0
STIHL MS 231 и MS 251 - мощни моторни триони за поддръжка на двора и градината, удовлетворяващи професионални изисквания
 
Рязане на дърва за огрев, поддръжка на дървесни насаждения в двора и градината, прореждане на дървесна растителност или изработка на различни красиви конструкции от дървен материал за двора – моторните триони са незаменими помощници на притежателите на по-големи дворове и градини. От началото на годината STIHL предлага на пазара два нови модела моторни триони, които ще задоволят високите изисквания на взискателните частни потребители. С STIHL MS 231 и MS 251 те ще се справят с лекота с всяка задача. Нисък разход на гориво, оптимално водене и лесно боравене с двата нови модела резачки – накратко: професионален клас уреди за поддръжка на личната градина.

Новите модели моторни триони STIHL MS 231 и MS 251 се отличават с висока мощност, която се дължи на иновативата двигателна технология 2-MIX, при която разходът на гориво в сравнение с традиционните двутактови двигатели на STIHL без технология 2-MIX е намален с до 20%, а отделянето на вредни газове – дори с до 70%.

Изключителен комфорт при работа и поддръжка
Благодарение на микропроцесорното запалване стартирането на новите модели моторни триони е много лесно. По време на работа потребителите разполагат с 2 kW при STIHL MS 231, а при STIHL MS 251 съотв. с 2,2 kW мощност. Професионалната антивибрационна система намалява създаваните от двигателя и въртящата се режеща верига трептения. В резултат на това и двата модела се водят оптимално, изключително спокойно и с минимално усилие. Освен специалните пружини, разположени между моторния блок и ръкохватките, принос за ниското ниво на вибрациите има и веригата STIHL със слаби вибрации.

Поддръжката на тези два модела е точно толкова комфортна, колкото е и работата с тях. Дълготрайната филтрираща система с предфилтриране осигурява дори и при по-тежки условия на работа по-продължително използване на филтрите и съотв. по-дълги интервали на сервизиране. Освен това достъпът до елементите за поддръжка: въздушен филтър, свещи и ребра на цилиндъра е много лесен – достатъчно е само да се свали капака.
 
Изпрати Изпрати на приятел [назад] 
 
 
 
 
 « предишно следващо » 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вашето име:*  
Вашият e-mail:*  
Въвдете антиспам кода:*
Вашето мнение:*
  Всички полета са задължителни!
 


 
Всички права запазени GRADINAR.net  2009 - 2017