ГРАДИНАР - всичко за градината
25 ноември 2017 г.
фирмен каталог
Техника | Поливни системи | Семена и посадъчен материал
Торове и препарати | Производители | Други
ФИРМА: HG and Sons - Пречиствателни станции
 
Адрес: София, кв. Лозенец
Телефон: 0886772566, 0884179550
E-mail: info@hg-sons.com
 
Фирма HG and Sons е официален представител на Envi-pur за цяла България. Предлага малки и големи индивидуални пречиствателни съоръжения за пречистване на отпадъчни води с технология BioCleaner® Компактните пречиствателни станции за отпадни води BioCleaner на чешката фирма Envi-pur представляват оптимално решение за населени места с големина до 10 000 жители.
Технологията BioCleaner е уникална аеробна технология, единствена по рода си без аналог! Разработена и патентована от екип учени на чешката Компанията "ENVI-PUR" ,тя поставя началото на ново поколение Пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води.
 
 
[назад] 
 
 
  « предишнa следващa »  
 
Какви са предимствата на платената регистрация?
Всеки платен пакет включва лого на фирмата, линк към сайт на фирмата, различен брой изображения, подробно описание на дейността и предлаганите продукти. Чрез платения пакет имате възможност да дадете повече информация за себе си и да представите по-подробно дейността си.
Платените пакети при търсене в каталога биват класирани на по-високи места спрямо безплатните. Има опция “Изпрати на приятел” и се вижда в рубрика “Фирмен каталог” на първа страница в сайта и на допълнителни подстраници.
За заявки и повече информация за платения пакет пишете или позвънете на:
тел.:
е-mail: office@gradinar.net


 
Всички права запазени GRADINAR.net  2009 - 2017