21 ноември 2017 г.
ОБЯВИ » публикуване на обява
 
 
Вид на обявата:*

Публикуване на обява
Всеки потребител може да публикува на този сайт неограничен брой обяви. Обявите, които се публикуват на страницата, могат да бъдат безплатни и платени. Можете да заплатите обява чрез SMS или чрез банков превод.

Безплатни обяви
Всеки потребител може да публикува неограничен брой безплатни обяви, но те трябва да бъдат с различно съдържание. Обяви с едно и също съдържание, публикувани повече от веднъж за период от 24 часа, се изтриват! Обявата се активира веднага след попълване на бланката за безплатни обяви. Бланката за безплатна обява ще се появи след като изберете вида на услугата в полето „Вид на обявата:* - безплатна”.

Платени обяви с SMS
Платена чрез SMS обява се подрежда на страниците преди безплатните и е с до 5 броя снимки. Платените обяви се подреждат на ротационен принцип на първа страница и на допълнителни главни страници на сайта. Размерът на снимката не трябва да превишава 1024 kB. Бланката за платена обява ще се появи след като изберете вида на услугата в полето „Вид на обявата:* - платена”. Във бланката за платена обява трябва да изберете начина на плащане – чрез SMS.
Молим Ви да попълните параметрите на Вашата обява внимателно. След натискане на бутона „Публикувай” ще се появи надпис с инструкция за изпращане на SMS. Следвайте инструкцията. Обявата Ви се активира след изпращане на SMS. Ако неизпратите SMS обявата ви се публикува при безплатните. Цената на SMS e 1,20 лв. с ДДС.

Платени обяви с банков превод
Услугата Ви осигурява код за постоянен достъп за публикуване на неограничен брой платени обяви със снимка/и (до 5 броя) за платения период от време. Обявите се подреждат на страниците преди безплатните. Платените обяви се появяват на ротационен принцип на първа страница и на допълнителни главни страници на сайта. При заявяване на искане за услугата, ще получите на назован от Вас e-mail-адрес проформа фактура с код. Моля пазете проформа фактурата и кода, отбелязан на нея.
Проформа фактурата и кодът се получават при направена заявка „ТУК”.
Бланката за платена обява ще се появи след като изберете вида на услугата в полето „Вид на обявата:* - платена”. След като Ви се зареди бланката за платена обява трябва да изберете начина на плащане – Чрез код за платена обява.
Кодът се активира от администратора след получаване на банковия превод за услугата. Активирането на кода зависи от времето, което е необходимо за регистриране на получения банков превод (стандартно активирането се извършва до 3 работни дни след направен превод). При активиране на кода ще получите известие на e-mail-адреса си. 
Всички права запазени GRADINAR.net  2009 - 2017