ГРАДИНАР - всичко за градината
25 ноември 2017 г.
фирмен каталог
Техника | Поливни системи | Семена и посадъчен материал
Торове и препарати | Производители | Други
ФИРМА: Си Финанси Груп
 
Адрес: гр. Пловдив 4000,Пазарджишко шосе 4-ти км,Административна сграда ХЪС ООД
Телефон: 0897942287 ; 032 233 084
E-mail: office@sifinance.net
 
СИ Финанси Груп подкрепя българските предприемачи в условията на усложнено банково финансиране, чрез бърз фирмен заем в ситуация, когато неотложно се нуждаете от финансов ресурс.
Редицата промени в бизнес средата през последните години изправиха бизнеса пред нови предизвикателства. Познавайки добре нуждите на нашите клиенти, ние разработихме по-добра програма за отпускане на кредити.
Липсата на финансиране поставя земеделските производители в безизходица и възпрепятста реализирането на произведената продукция. Ние ще осигурим нужните пари за нормалното функциониране на дейността Ви.
 
 
[назад] 
 
 
  « предишнa следващa »  
 
Какви са предимствата на платената регистрация?
Всеки платен пакет включва лого на фирмата, линк към сайт на фирмата, различен брой изображения, подробно описание на дейността и предлаганите продукти. Чрез платения пакет имате възможност да дадете повече информация за себе си и да представите по-подробно дейността си.
Платените пакети при търсене в каталога биват класирани на по-високи места спрямо безплатните. Има опция “Изпрати на приятел” и се вижда в рубрика “Фирмен каталог” на първа страница в сайта и на допълнителни подстраници.
За заявки и повече информация за платения пакет пишете или позвънете на:
тел.:
е-mail: office@gradinar.net


 
Всички права запазени GRADINAR.net  2009 - 2017